Guns N’ Roses

Guns N’ Roses är hårdrocksbandet som 1987 tog hela världen med storm med sitt debutalbum Appetite for Destruction. Albumet klättrade till förstaplatsen på Billboardlistan och singeln “Sweet Child o’ Mine” blev en makalös succé.

De flesta som älskar Guns N’ Roses och andra artister vill se sina favoritband live. Det är inte alltid som konserterna ligger i närheten av bostaden utan för det mesta krävs en lång bilresa. Om du behöver en bil för att kunna resa till musikfestivaler och andra konserter lönar det sig att satsa på en bil i bra skick. En gammal och risig bil blir oftast dyrare i längden eftersom den kräver dyrbara reparationer. De flesta klarar av att spara några tusen kronor men eftersom en bil av bra kvalitet kostar mer än så behöver de flesta låna 200000 kr eller mer. Genom att använda dig av enklare.se på nätet kan du enkelt jämföra olika lån och även samla många smålån eller ta ett billån. Du får svar snabbt och har snart pengarna på ditt konto.

De ursprungliga medlemmarna i Guns N’ Roses

De bandmedlemmar som var med om Guns N’ Roses stora genombrott var sångaren Axl Rose, gitarristerna Slash och Izzy Stradlin, basisten Duff McKagan och Steven Adler. Steven Adler fick dock sparken från bandet 1990 eftersom han inte lyckades komma till rätta med sina drogproblem. Steven startade istället det egna bandet Adler’s Appetite och väcker fortfarande uppståndelse i medierna, bland annat efter en olyckshändelse han var med om.

Splittring av Guns N’ Roses

Efter flera år av konflikter inom bandet var det till slut bara Axl Rose kvar av originalmedlemmarna i Guns N’ Roses. Övriga medlemmar bildade nya band och gav ut egna album medan Axl fortsatte med Guns N’ Roses. För de flesta av Guns N’ Roses ursprungliga fans räckte det inte med att endast Axl var kvar för att de skulle vara intresserade av att följa bandet. Både Slash och Duff McKagan hade blivit viktiga för att känslan i Guns N’ Roses skulle vara densamma.

Återförening i en gemensam turné

Trots att Axl Rose och Slash båda uttalat att de aldrig skulle spela mer tillsammans begravde de till slut stridsyxan och gav sig ut på den gemensamma turnén “Not In This Lifetime Tour”. Bandet kom till Sverige 2018 där de spelade på Ullevi i Göteborg. Av de ursprungliga medlemmarna återstår idag Axl, Slash och Duff.

Guns N’ Roses – bandet med evigt liv

Efter mer än 30 år är Guns N’ Roses fortfarande kända över hela världen med tusentals trogna fans. Guns N’ Roses är inte bara viktiga för hårdrocksälskare utan namnet har också ett stort marknadsföringsvärde för företag. En del företag åker gärna snålskjuts på deras starka varumärke och i ett uppmärksammat fall stämde bandet ett företag för varumärkesintrång eftersom de använt namnet vid försäljningen av ett rosévin. Om du älskar hårdrock har du förmodligen lyssnat på flera av Guns N’ Roses låtar och om du inte gjort det är det dags att göra det nu – du kommer inte att bli besviken!