Rockkonserter påverkas av de höjda elpriserna

Tro inte att det bara är de privata hushållen som påverkas av skenande elpriser. Nej, även kulturlivet har fått sig en törn. Ja, när till och med länder vill börja förbjuda julbelysning på grund av chockhöjda elpriser så har det gått långt. Du kan därför själv tänka dig att hårdrock konserter där strålkastare och elgitarrer alltid är viktigt, kommer att kosta skjortan att arrangera den närmaste tiden. För egna hushåll är det enkelt att skriva avtal med smarta elbolag som Tibber.com/se/ men du har inte lika mycket valfrihet att påverka elpriser inom kulturlivet som du tar del av.

Tibber.com/se/ – framtidens elbolag

Det sägs att Tibber.com/se/ är ett ovanligt elbolag men med smarta idéer. Här använder man 100% förnybar el och smarta funktioner som gör att användaren kan få sin elbil laddad under de billigaste timmarna. Man kan även styra sin värme helt i appen och använda el och värme när den är som billigast. Tibber.com/se/ använder timprisavtal vilket ger ett lägre elpris. Något att satsa på även för företag inom kulturen.

Kan du se ditt favoritband i vinter?

När pandemin äntligen har bleknat bort och vi människor har kunnat börja leva lite mer igen, ja då kommer Ukraina-kriget och skenande elpriser som gör att man hellre sitter och huttrar än att skruva upp elementet. Vi har längtar så mycket efter att få gå ut och se vårt favoritband på konsert igen, men oavsett om det handlar om Guns N’ Roses eller ett mindre lokalt band, så kan du nog förvänta dig skenade biljettpriser också. Man brukar säga att det kommer att bli en hel del kalla arenor i vinter, både bildligt talat och bokstavligt talat.

Coldplay tar klimatsmarthet på största allvar

Gruppen Coldplay vill verkligen värna om miljön. På deras senaste turné kommer publiken att hoppa och cykla för att ge ström till bandet och scenen. En kul grej som gör alla involverade och varma.